Kwaliteit en Duurzaamheid

Voor Zwart telt maar één ding: een tevreden klant. Wij stellen klanten tevreden door op flexibele wijze kwalitatief hoogstaande producten te vervaardigen. Logisch dat Zwart in dit kader voortdurend bezig is om haar productieproces te optimaliseren. Hierbij kunt u denken aan het nog verder terugbrengen van de insteltijden. Of aan de aanschaf van hypermoderne machines die onze processen nog meer stroomlijnen.

Zwart is BRC-Iop gecertificeerd. We zijn dus gewend aan strenge kwaliteitscontroles en -procedures en handelen daar ook naar.

Zwart is een milieubewuste organisatie. Afvalscheiding, reductie en vermindering van energieverbruik zijn speerpunten binnen ons milieubeleid.
Door middel van een uiterst geavanceerd naverbrandingssysteem brengen wij koolwaterstof in de lucht minder dan de wettelijke norm.  De droging van onze drukmachines is gebaseerd op verwarming met thermische olie; dat reduceert elektriciteit en gasverbruik.

Daarnaast blijft Zwart investeren in milieuvriendelijke oplossingen voor de toekomst. De mogelijkheid tot gebruik van biologisch afbreekbare films en het aanbod van duplex in plaats van triplex laminaten op aluminiumvrije basis onderstrepen dit.

Download:

brc_iop

FSC® C111438 certificate

PEFC certificate

 

Packaging with a personal approach